Podružnica Rogoznica

HPK Sv. Mihovil Podružnica Rogoznica organizira planinarske djelatnosti za članove HPK Sv. Mihovil koji imaju prebivalište na području općina Rogoznica i Primošten. 

HPK Sv. Mihovil Podružnica Rogoznica organizira planinarske djelatnosti za članove HPK Sv. Mihovil koji imaju prebivalište na području općina Rogoznica i Primošten. Podružnica je osnovana 9. siječnja 2016. godine.

Od samog osnutka članovi Podružnice se trude vikendom organizirati barem jedan izlet, a u međuvremenu sudjeluju na radnim akcijama, pomažu planinarskoj zajednici gdje i kako mogu, educiraju se i napreduju.

Svake godine početkom siječnja postoji tradicija rođendanskog uspona na Lenik koja iz godine u godinu postaje sve popularnija i masovnija. U ljetnim mjesecima se organizira hodanje po škrapama na Planka treku u Ražnju.

Izleti Podružnice su redovito organizirani po Biokovu, Dinari i Velebitu, a ponekad i po planinama Bosne, Slovenije, Italije i Crne Gore. Zaviruju u speleološki svijet špilja i jama, a vole i visoka gorja. Otvoreni su za nove članove, slobodno se mogu pridružiti svi koji vole aktivnost na otvorenom, prirodu i društvo. Naglasak je ipak na dobroj zabavi i druženju. Ako ste još k tome i gurmani, onda je Podružnica Rogoznica idealna za vas.

Sastanak podružnice u Rogoznici:
svaki petak od 19 sati u OŠ Rogoznica; kontakt Julija Dobronić +385 (0) 91 362 8288