Osnovana Vodička sekcija HPK Sveti Mihovil

Osnovana Vodička sekcija HPK Sveti Mihovil

26.11.2015. osnovani - pročelnik Vodičke sekcije - Zoran Kolombo :-))))

Prošlog četvrtka, 26. studenoga 2015. na inicijativu našeg iskusnijeg planinara i Predsjednika održao se sastanak planinarskih vodiča HPK Sv. Mihovil-a. Nakon kraćeg  konzultiranja,  10 prisutnih vodiča predložilo je i odmah izabralo simpatičnog i veselog Zorana Kolomba  kao vođu novoosnovane Vodičke sekcije, a sam gospodin Kolombo je izabrao i svog pomoćnika, odnosno pomoćnicu iliti dopročelnicu.

Na sastanku je dogovoren konačan broj društvenih izleta i koliko bi svaki planinarski vodič trebao isplanirati i "odraditi" izleta u svom matičnom Klubu za slijedeću 2016. godinu.

Ukratko, dogovoreno je da će novoosnovana Vodička sekcija održavati redovito sastanke i pridržavati se plana i programa koji su sami izabrali, odnosno da će svaki planinarski vodič odraditi upisani izlet u planu i programu tekuće godine, a u slučaju spriječenosti na vrijeme pronaći zamjenu za isti.

Tako da bi ovaj dogovor trebao obradovati sve aktivne planinare naše Kluba a naročito one koji daju prednost višednevnim turama.


  01.12.2015, 10:31

  Tina Krnić