Članstvo

Članstvo u HPK "Sv. Mihovil" je dobrovoljno i počinje upisom u udrugu. Uputu za plaćanje godišnje članarine sa barkodovima možete preuzeti ovdje.

Osoba koja želi postati član udruge treba popuniti, potpisati pristupnicu (klikni), te platiti godišnju članarinu sa iskaznicom. Potpisanu pristupnicu i dokaz o uplati potrebno dostaviti e-poštom hpk.sveti.mihovil@hps.hrili osobno u iznimnim slučajevima.

Članstvo u HPK Sveti Mihovil dokazuje se planinarskom iskaznicom s plaćenom članarinom za tekuću godinu. Svaki član dobiva člansku iskaznicu Hrvatskog planinarskog saveza u koju se lijepi markica za članarinu u tekućoj godini, a služi za evidentiranje člana u Hrvatskom planinarskom savezu (HPS), u HPK Sveti Mihovil i prilikom ostvarivanja povlastica. Više o pogodnosti članstva možete saznati ovdje.

Kupnjom članske markice HPS-a plaćate članarinu HPK Sveti Mihovil koja važi do kraja kalendarske godine. 

Visina članarine za 2022. godinu:

Kategorija        Boja markice Cijena u eurima* Cijena u kunama
djeca i mladež do završetka redovnog školovanja   zelena   6,64 50,00
umirovljenici    crvena 13,27 100,00
ostali članovi (tzv. seniori)  plava  15,93 120,00
iskaznica   1,33 10,00

* fiksni tečaj konverzije  1 EUR = 7,53450 HRK

Članska iskaznica je u formi standardizirane ID plastične kartice za upisivanje osnovnih članskih podataka (ime, prezime, OIB, naziv i sjedište udruge). 

Podaci za plaćanje

  • Platitelj: Vaše ime i prezime, adresa i mjesto
  • Naziv primatelja: HRVATSKI PLANINARSKI KLUB SV. MIHOVIL
  • IBAN primatelja: HR3623900011199001673
  • Adresa primatelja: Bana Josipa Jelačića 28, 22 OOO ŠIBENIK
  • Model: ostaviti prazno
  • Poziv na broj odobrenja: OIB osobe za koju se plaća članarina
  • Opis plaćanja: članarina + godina za koju se plaća + ime i prezime (primjer: Članarina za 2022. godinu, Ante Antić)
  • Za uplate iz inozemstva SWIFT CODE: HPB2HR2X

Članstvo u HPK Sveti Mihovil prestaje dobrovoljnim istupom, neplaćanjem članarine, isključenjem, prestankom rada udruge ili smrću. 

Vaše osobne podatke koristimo sukladno zakonskoj regulativi iz područja zaštite osobnih podataka i Politici zaštite privatnosti osobnih podataka HPK „Sv. Mihovil“ koju možete pročitati na našoj web stranici Politika privatnosti. Molimo da pročitate temeljem čega prikupljamo vaše podatke i u koje svrhe ih obrađujemo kako biste se upoznali sa vašim pravima u skladu s novom europskom regulativom.

Vi samostalno odlučujete koje ćete osobne podatke dati Udruzi prilikom pristupa članstvu, ali moramo naglasiti kako se odbijanjem davanja obaveznih podataka propisanih čl. 12. Zakona o Udrugama ne može postati član Udruge (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, OIB, podatke o datumu i mjestu rođenja i spolu).

Također, molimo da pročitate ciljeve i Statut koji su temelj i svrha djelovanja HPK „Sv. Mihovil“.

 

FOTOGALERIJA

Crna Gora 2017

  26 fotografija

 

FOTOGALERIJA

KG DP 33.480 m

  39 fotografija