+385 98 167 7859   •     hpk.sveti.mihovil@hps.hr

Najveći doprinos planinarskoj publicistici – Nagrada za časopis HELOP


  09.12.2020, 12:59   •     Antonia Viljac

 

Neka ova nagrada bude na ponos svih nas Mihovilaca!

 

 

Izvršni odbor Hrvatskog planinarskog saveza dodijelio je godišnje nagrade udrugama, pojedincima i suradnicima koji su se istaknuli planinarskim radom i ostvarenjima za tekuću godinu.

U kategoriji Najveći doprinos planinarskoj publicistici nagrada se dodijelila časopisu HELOP, HPK-a „Sv. Mihovil“, Šibenik.

Časopis HELOP jedan je od neprepoznatljivijih i najuzornijih časopisa neke planinarske udruge, a i ove godine u tom je časopisu veoma podrobno predstavljen raznovrstan rad članova izrazito aktivnoga planinarskog kluba Sveti Mihovil, poručuju iz HPS-a.

Dakle, nagradu smo dobili za 16. broj HELOP-a, gdje ste imali priliku pročitati neke od naših najvažnijih i najuspješnijih planinarskih i speleoloških pothvata u 2019. godini.

Hvala svima koji sudjeluju u izradi časopisa heart- našim autorima, fotografima, urednicima i svima vama koji su angažirani oko izrade HELOP-a, drago nam je što je naš trud prepoznat od strane Saveza. Također cijenimo pozitivne poruke i pohvale naših kolega planinara iz Hrvatske i svijeta koji su ga imali prilike prolistati, jer ga uvijek nosimo sa sobom na izlete i ekspedicije, te ga rado prezentiramo gdje god stignemo, a svi dosadašnji brojevi mogu se naći i pročitati na našoj web stranici.

Ove godine, u sedamnaestom broju HELOP-a, između ostaloga na 200 stranica očekuje vas kratki presjek rada kluba zadnjih 25 godina, s naglaskom na visokogorstvo i speleologiju kroz arhivske članke i fotografije.

Dok ga željno iščekujemo iz tiska, uživat ćemo u još jednoj nagradi koju je HPK Sv. Mihovil dobio za trud i rad.

Neka ova nagrada bude na ponos svih nas Mihovilaca!

Urednica Antonia Viljac

 

 
0
KOMENTARI:


 


HPK Sv. Mihovil, Šibenik   •   Bana Josipa Jelačića 28, 22000 Šibenik   •   OIB: 91280208813   •   IBAN: HR3623900011199001673 Hrvatska poštanska banka d.d.   •   TEL: +385 98 167 7859   •   E-mail: hpk.sveti.mihovil@hps.hr

Izrada i dizajn: MEDIAN kreativna rješenja