Kako smo na Čikoli ispratili Staru

Naš "doček" Nove nije mogao proći bolje, odlično društvo, rekreacija i nirvana u kanjonu.

Staru Godinu završili smo u odličnom društvu na Čikoli. Iako je dan bilo oblačan i Sunce se duboko sakrilo među oblake to nam nije pokvarilo volju da osvojimo nove smjerove. Nakon kavice uputili smo se u kanjon koji je žuborio od nabujale rijeke.

Naša pročelnica Nurfa, nabrijana adrenalinom, odmah je zajahala u pojas i postavila smjer Dorotea ocjene 6c. Nikolina je vrlo uspješno postavila Big Boy-a dok su je Toto i Bilić osiguravali. Zatim vrlo uspješan je bilo i Marko Pulić koji je postavio smjer S Miljevaca. Na penjalištu bilo  je poprilično penjača, a i mi smo se zadržali vrlo dugo. Nakon penjanja večer smo zaokvirili pivicom na Tromilji. 

Ovaj kraj Stare Godine posebno je završio za mene jer nedugo nakon završetka penjačke škole, zbog odlaska na studij, nisam imala puno vremena družiti se sa ovim divnim ljudima. Iako sam Penjačku školu završila 2015. godine moja želja i ljubav prema tom sportu se nije ugasila. Prvenstveno me privukao adrenalin i motivacija k tom sportu, ali i luda ekipa s kojom sam i danas u odlični odnosima. Žao mi je što nemam više vremena posvetiti se penjanju te se nadam da će ga biti više u 2018. godini. 

Naš "doček" Nove nije mogao proći bolje, odlično društvo, rekreacija i nirvana u kanjonu. Nadam se ovome i iduće godine s novim i budućim članovima.

Sretna Vam Nova i ugodni praznici od PAO Mihovilaca uskoro SPO Mihovil!


  09.01.2018, 07:24

  Antonela Zoričić

 

FOTOGALERIJA

Crna Gora 2017

  26 fotografija

 

FOTOGALERIJA

KG DP 33.480 m

  39 fotografija